Η ΕΚΛΟΓΗ ΚΑΤΣΑΔΗΜΑ

Δημοτικές εκλογές πριν 40 χρόνια (Οκτώβριος 1982). Δήμαρχος εκλέχτηκε με τη στήριξη ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΚΕ εσωτερικού ο Σπύρος Κατσαδήμας, ο οποίος απεβίωσε μετά από δύο χρόνια και τον διαδέχθηκε ο Χαρίλαος Τόλης. Υποψήφιοι δήμαρχοι σ’ εκείνες τις εκλογές ήταν ακόμα ο Θεόδωρος Γεωργιάδης (Ν.Δ.) και ο Φίλιππας Φίλιος, που τότε υποστηρίχθηκε από το ΚΚΕ και βγήκε δήμαρχος στις εκλογές του 1986, του 1990 και του 2010.

Στη φωτογραφία από το αρχείο του Φ. Φίλιου βλέπουμε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο μετά την ορκωμοσία του. Στην πρώτη σειρά ο νέος δήμαρχος Σπύρος Κατσαδήμας με τον νομάρχη Χρήστο Μαρτίνη και τον απερχόμενο δήμαρχο Θόδωρο Γεωργιάδη. Μαζί τους οι δημοτικοί σύμβουλοι Άρτεμις Καράσσα, Λευτέρης Ζώλας, Κώστας Πέτσιος, Λευτέρης Γκλίναβος (εκλέχτηκε δήμαρχος το 1994), Φίλιππας Φίλιος, Σάκης Τσουκανέλης, Παναγιώτης Θώμος, Κώστας Χρηστίδης, Γιώργος Μάκης, Αλέκος Σόφης, Νικηφόρος Γκρέστας, Χαρίλαος Τόλης, Νίκος Ζαρμπαλάς, Σάββας Νικολάτος, Τάκης Ζαγορίσιος, Σπύρος Εργολάβος, Δημήτρης Καλδάνης, Θεμιστοκλής Καζαντζής, Σπύρος Ντάκης, Θεμιστοκλής Λέκκας.

Παρόντες ακόμα ο διευθυντής της Νομαρχίας Παπαδόπουλος και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου Μπάμπης Βελιαρούτης. Απουσίαζαν από τη φωτογράφιση οι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Τζάλλας, Γιώργος Αϊβατίδης, Πάνος Γιακουμής, Γιώργος Ντίνος, Κίμων Χολέβας.